За день ДТЕК повернув світло понад 10 тис. сімей, які були без електроенергії через обстріли

Енергетики розпочинають роботи, щойно дістають дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС
Фото: dtek.com

24 липня енергетики ДТЕК змогли відновити електропостачання в понад 30 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей. Про це йдеться в повідомленнях ДТЕК.

Через бойові дії в Донецькій області залишається важка ситуація з електропостачанням, зазначають у компанії. Унаслідок обстрілів і далі руйнуються мережі й обладнання. За добу енергетикам удалося заживити домівки 8,7 тис. сімей прифронтового регіону.

Також ворог і далі обстрілює південь Дніпропетровської області, унаслідок чого також знеструмлюються оселі жителів цього регіону. Там за добу енергетикам удалося повернути світло 1,6 тис. сімей.

У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, світло повертали вже десятки разів і ремонтні бригади й далі це роблять, попри небезпеку й обстріли, наголосили у ДТЕК і додали, що енергетики ДТЕК роблять усе можливе, щоб максимально швидко усувати пошкодження. Вони розпочинають роботи одразу, щойно дістають дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС.

Минулого тижня енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло 75 тис. сімей, які були без електроенергії через обстріли.