За добу енергетики ДТЕК повернули світло 16 тис. сімей після обстрілів

У Донецькій області електромережі щоденно зазнають пошкоджень через бойові дії
Фото: dtek.com

25 вересня енергетики відновили електропостачання майже 16 тис. сімей у 16 населених пунктах Донецької, Дніпропетровської та Одеської областей, де оселі українців були знеструмлені внаслідок чергових атак росіян. Про це повідомляють у ДТЕК.

Найбільше відновлень відбулося в Одеській області, яка зазнала нових обстрілів ворога вчора вночі. Там енергетики повернули світло понад 11 тис. сімей у семи населених пунктах.

У Донецькій області електромережі щоденно зазнають пошкоджень через бойові дії. Попри це, ремонтним бригадам ДТЕК удалося відновити електропостачання для майже 3 тис. домівок у пʼяти населених пунктах.

Ще для майже 2 тис. сімей у чотирьох населених пунктах повернули світло у Дніпропетровській області, де росіяни періодично руйнують інфраструктуру, зокрема енергетичну.

Контекст:

Цього року ДТЕК Ріната Ахметова інвестував понад 2 млрд грн в модернізацію електромереж для підготовки до зими. Загалом до кінця року компанія планує додатково інвестувати понад 2,6 млрд грн в оновлення мережевої енергоінфраструктури.