Засновниця фонду "Таблеточки": Ложкін перерахував фонду 1 млн грн

Ольга Кудіненко: Найкращу новину цього року я дізналася у день Миколая і сьогодні можу розповісти її всім!
Фото: Olya Kudinenko / Facebook

До стратегічних партнерів благодійного фонду "Таблеточки", який допомагає онкохворим дітям, приєднався бізнесмен Борис Ложкін, розповіла засновниця "Таблеточок" Ольга Кудіненко.

Благодійний фонд Бориса Ложкіна пожертвував 1 млн грн на розвиток фонду "Таблеточки", написала у Facebook засновниця "Таблеточок" Ольга Кудіненко.

"Найкращу новину цього року я дізналася у день Миколая і сьогодні можу розповісти її всім! Мільйон гривень пожертвував фонд Бориса Ложкіна на розвиток фонду "Таблеточки", і я щаслива анонсувати це партнерство. Я вже дуже давно не вимірюю пожертвування грошима, я вимірюю їх тільки наданою допомогою, – заявила вона. – Я щаслива, що Борис Ложкін приєднався до наших стратегічних партнерів і допомагає нам захищати інтереси онкохворих дітей в Україні".

Кудіненко повідомила, що у 2017 році фонд купив ліків для 561 дитини, відправив на лікування та обстеження за кордон 38 дітей, організував 404 волонтерські заняття, підтримав 39 сімей у паліативній програмі, провів 19 донорських акцій, підписав меморандум про співпрацю з Міністерством охорони здоров'я, оплатив вісім освітніх поїздок для 24 лікарів і психологів.

"Усе це було б неможливим, якби у фонді не працювала сильна команда професіоналів і не було б постійної підтримки з боку людей. Протягом шести років роботи фонду я знаю, як складно шукати співробітників і як важко перебувати в нашому інформаційному середовищі, постійно стикаючись із болем і травмами. Я дуже вдячна тим, хто розуміє це і підтримує фонд", – написала засновниця фонду.

"Таблеточки" – заснований 2011 року в Україні благодійний фонд, який допомагає дітям із онкологічними захворюваннями. Фонд надає дітям і батькам паліативну та психологічну допомогу, розвиває волонтерський і донорський рух в Україні.