"Здохнеш, як паскудна собака". Ведучий програми "Гроші" заявив, що власник БРСМ Біба пригрозив йому розправою

Преподобному (на фото) надійшло повідомлення від власника БРСМ, стверджують у медіагрупі "1+1"
Фото: Александр Преподобный / Facebook
Власник компанії "БРСМ-Нафта" Андрій Біба погрожує ведучому програми "Гроші" на телеканалі "2+2" Олександру Преподобному фізичною розправою після виходу критичного сюжету про нього і його компанію. Про це повідомляє "Детектор медіа" з посиланням на заяву медіагрупи "1+1".

У групі поінформували, що це сталося після виходу сюжету "Як деякі українські олігархи розбагатіли на смертях українців і підробленому паливі для ваших авто", у якому фігурує Біба.

"Ти живеш, як гнида продажна, здохнеш, як паскудна собака, дивуюся твоїй безтурботності", – написав, як стверджують в "1+1", Біба в повідомленні Преподобному.

У медіагрупі зазначають, що повідомлення з погрозами та образами надходили на особистий телефон ведучого відразу після трансляції програми.

"Компанія переймається за здоров’я та життя співробітника, а також його близьких, і сприймає погрози від фігуранта сюжету як цілком реальні. Наразі компанія робить усе можливе для гарантування безпеки Олександра, проте ми сподіваємось на швидке вирішення ситуації з боку правоохоронних органів і просимо прийняти та розглянути заяву про кримінальне правопорушення ", – ідеться в заяві медіагрупи, яку опублікував "Детектор медіа".

У сюжеті програми "Гроші" йдеться про те, як, утікши в Італію після вибухів на Васильківській нафтобазі БРСМ, Андрій Біба продовжує "керувати бізнесом, бадяжити бензин із небезпечними розчинниками, виводити готівку через чеки на заправках та заробляти мільйони".