19-річний норвежець установив новий рекорд Ліги чемпіонів і сказав, що може грати краще

Голанд забив 11 голів у семи матчах за "Боруссію" (Дортмунд)
Фото: EPA

Норвезький гравець дортмундської "Боруссії" Ерлінг Голанд забив два голи в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у ворота ПСЖ, чим приніс своїй команді перемогу.

Норвезький нападник дортмундської "Боруссії" Ерлінг Голанд у матчі проти ПСЖ установив рекорд Ліги чемпіонів, пише статистичний портал Gracenote Live на сторінці у Twitter.

18 лютого в матчі 1/8 фіналу проти ПСЖ Голанд відзначився дублем, чим приніс "Боруссії" (Дортмунд) перемогу з рахунком 2:1.

Норвежець став першим футболістом в історії Ліги чемпіонів, який забивав голи за дві команди в один розіграш.

Голанд перейшов у "Боруссію" (Дортмунд) із "РБ Зальцбург". За австрійський клуб нападник забив вісім голів у груповому етапі Ліги чемпіонів.

До цього сезону гравцям не можна було виступати за дві різні команди в одному сезоні найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Голанду вручили нагороду від УЄФА як найкращому гравцеві матчу проти ПСЖ.

"Я радий, що здобув нагороду, але відчуваю, що здатен на більше. Мені потрібно грати краще на цьому рівні, багато працювати, щоб прогресувати", – сказав форвард після поєдинку офіційному сайту УЄФА.

Після переходу в дортмундську "Боруссію" в січні цього року Голанд відзначився 11 голами й одним асистом у семи поєдинках.