Баскетболіста збірної України вилікували від коронавірусної інфекції

Боброва госпіталізували 20 березня
Фото: boby_bobrov13 / Instagram

27-річний український баскетболіст, гравець іспанського клубу "Фуенлабрада" В'ячеслав Бобров захворів на коронавірусну інфекцію COVID-19 після повернення з Іспанії, з кінця березня він перебував у лікарні.

Баскетболіста збірної України та іспанського клубу "Фуенлабрада" В'ячеслава Боброва вилікували від коронавірусної інфекції COVID-19. Про це 1 квітня повідомила у Facebook Людмила Антоненко – головна лікарка київської Олександрівської лікарні, у якій лікували спортсмена.

"Сьогодні ми виписали гравця збірної України з баскетболу. В'ячеслав боровся з вірусом, як і належить справжньому спортсмену, [він] швидко одужав", – написала Антоненко.

Бобров в Instagram подякував усьому медперсоналу Олександрівської лікарні й усім, хто його підтримував.

"Я поборов коронавірус і нарешті повернувся додому. Почуваюся чудово", – написав він.

Про свою хворобу баскетболіст повідомив 27 березня. Бобров розповів, що в нього була одностороння пневмонія.

27-річний спортсмен повернувся з Іспанії 16 березня, за два дні в нього підвищилася температура. 20 березня він потрапив в Олександрівську лікарню.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса станом на 2 квітня, загальна кількість інфікованих у світі перевищила 951 тис., із них понад 202 тис. одужало, а 48 284 людини померли.

В Україні, за інформацією МОЗ станом на 10.00 2 квітня, коронавірусну інфекцію COVID-19 підтвердили у 804 осіб, із них 13 одужали, а 20 померли.