Далакян – Перес. Де й коли дивитися чемпіонський бій українця

Далакян (у центрі) розпочав кар'єру у 2011 році
Фото: artem.dalakyan / Instagram

Увечері 8 лютого в Києві відбудеться бій, у якому український боксер Артем Далакян захищатиме титул чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі проти венесуельця Хосбера Переса.

Український боксер Артем Далакян проведе четвертий захисний бій чемпіонського пояса за версією WBA у найлегшій вазі проти венесуельця Хосбера Переса.

Поєдинок відбудеться у столиці України Києві 8 лютого. Вечір боксу, головною подією якого стане бій Далакян – Перес, розпочнеться о 17.00, а завершиться приблизно о 22.30.

Усі поєдинки вечора боксу, а також головний бій у прямому ефірі покаже телеканал XSport. Видання "ГОРДОН" проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Далакян розпочав професійну кар'єру боксера у 2011 році, за цей час українець провів 19 поєдинків, перемігши в кожному з них, 14 разів нокаутом. У 2018 році Далакян виборов вакантний титул чемпіона світу за версією WBA і після цього тричі захистив його.

Хосбер Перес розпочав професійну кар'єру у 2016 році. Венесуелець провів 19 боїв, перемігши 17 разів і зазнавши двох поразок.