"Динамо" проведе наступний матч УПЛ із порожніми трибунами на стадіоні імені Лобановського

"Динамо" (на фото) зіграє проти "Ворскли" 22 лютого
Фото: EPA

Київське "Динамо" має відбути покарання за расистські дії вболівальників клубу на матчі 14-го туру чемпіонату України проти "Шахтаря".

Київське "Динамо" проведе наступний матч чемпіонату України із порожніми трибунами, пише офіційний сайт клубу.

Апеляційний комітет Української асоціації футболу залишив чинним рішення контрольно-дисциплінарного комітету УАФ про покарання "Динамо" за поведінку вболівальників на матчі 14-го туру чемпіонату України проти "Шахтаря".

У зв'язку із цим поєдинок 19-го туру УПЛ проти "Ворскли" київська команда проведе з порожніми трибунами на стадіоні імені Валерія Лобановського, а не на НСК "Олімпійський", де зазвичай грає свої домашні матчі "Динамо".

Поєдинок відбудеться 22 лютого, початок – о 17.00.

Також київський клуб має заплатити штраф у розмірі 500 тис. грн.

10 листопада у другому таймі поєдинку 14-го туру УПЛ між "Шахтарем" і "Динамо" на ОСК "Металіст" у Харкові вболівальники киян імітували звуки мавп та викрикували образи на адресу бразильських гравців донецької команди Тайсона й Дентіньйо.

У відповідь Тайсон показав фанатам середній палець і вдарив у їхньому напрямку м'ячем. Матч зупинили, а бразильці покинули поле у сльозах. У підсумку Тайсона видалили за неспортивну поведінку.

21 листопада контрольно-дисциплінарний комітет УАФ покарав Тайсона одним матчем дискваліфікації за неспортивну поведінку. "Динамо" покарали одним матчем без глядачів, а також грошовим штрафом у розмірі 500 тис. грн.