"Динамо" у більшості поступилося в Києві "Карпатам" у межах УПЛ

"Динамівці" грали у більшості не менше ніж 35 хвилин
Фото: FC Dynamo Kyiv / Facebook (архів)

У матчі української Прем'єр-ліги проти львівських "Карпат" "Динамо" пропустило два м'ячі, протягом 35 хвилин не змогло реалізувати чисельну перевагу і програло з рахунком 0:2.

2 вересня у сьомому турі української Прем'єр-ліги (УПЛ) футбольний клуб "Динамо", граючи у більшості, поступився на своєму стадіоні в Києві львівським "Карпатам". Про це повідомляє сайт столичної команди.

На 17-й і 45-й хвилинах забивав гравець львівського клубу Мар'ян Швед.

Одразу після перерви, на 55-й хвилині, "Динамо" опинилося у більшості після вилучення за другу жовту картку захисника львів'ян Аді Мегремича. Однак у час, що залишився, столичним футболістам не вдалося реалізувати чисельну перевагу жодного разу.

Підсумковий рахунок – 2:0 на користь "Карпат".

Для "Динамо" ця поразка стала першою у нинішньому сезоні в рамках УПЛ. Станом на вечір 2 вересня кияни посідають третє місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера, донецького "Шахтаря", на п'ять очок. Одна гра у "Динамо" в запасі.

На другому місці йде "Олександрія", у неї на три очки більше, ніж у "Динамо".

28 серпня "Динамо" не змогло пробитися до груповий етапу Ліги чемпіонів, поступившись за сумою двох зустрічей у кваліфікації голландському "Аяксу".