Головного тренера футбольної збірної Чорногорії звільнили за неявку на матч проти Косова

Тумбакович став тренером збірної Чорногорії на початку 2016 року
Фото: Fudbalski savez Crne Gore - Football Association of Montenegro / Facebook

Окрім головного тренера футбольної збірної Чорногорії Любиші Тумбаковича із Сербії, на матч Євро 2020 проти збірної Косова не з'явилися футболісти Філіп Стойкович і Мирко Іванич.

7 червня виконавча рада Футбольної спілки Чорногорії (ФСЧ) звільнила головного тренера національної збірної країни, серба Любишу Тумбаковича за відмову керувати командою у відбірковому матчі чемпіонату Європи з футболу 2020 року проти збірної Косова. Про це повідомляють на сайті спілки.

Рішення було ухвалено на позачерговому засіданні після поєдинку, який завершився внічию 1:1. Тренером Чорногорії в цьому матчі ФСЧ вказала Міодрага Джудовича.

За заміну сербського тренера Тумбаковича виконавча рада проголосувала одностайно. Поведінку головного тренера названо "неприємним сюрпризом і порушенням професійних обов'язків, визначених у контракті".

ФСЧ вирішила, що збірну Чорногорії у матчі Євро 2020 проти збірної Чехії, який відбудеться 10 червня на полі суперника, очолять Джудович і Драгоє Лекович.

Зазначають також, що на важливий для країни поєдинок проти команди Косова не з'явилися футболісти Філіп Стойкович і Мирко Іванич.

У групі А Чорногорія посідає останнє, п'яте місце, у неї два очки після трьох поєдинків.

Тумбаковича призначили головним тренером збірної Чорногорії на початку 2016 року.