Нурмагомедову не вручили чемпіонського пояса UFC за перемогу над Макгрегором через бійку після поєдинку

Нурмагомедов (ліворуч) переміг Макгрегора у четвертому раунді
Фото: IZ.RU / Facebook

Російському бійцеві Хабібу Нурмагомедову припинили виплату гонорару у розмірі $2 млн за перемогу над ірландцем Конором Макгрегором у бою за титул чемпіона світу зі змішаних єдиноборств у легкій вазі через участь у бійці після поєдинку.

Російському бійцю змішаних єдиноборств Хабібу Нурмагомедову не вручили чемпіонського пояса UFC за перемогу в поєдинку з ірландцем Конором Макгрегором через те, що він порушив правила, покинувши октагон до офіційного оголошення результату поєдинку, повідомляє "Новая газета".

Бій Нурмагомедова і Макгрегора відбувся 6 жовтня у Лас-Вегасі. Російський боєць переміг ірландця в четвертому раунді. Після закінчення поєдинку у клітці і поза її межами почалася масова бійка. Нурмагомедов вийшов за межі октагона і побився із тренером ірландського бійця з американського джіу-джитсу Ділоном Денісом. Макгрегор почав сутичку з бійцем із команди Нурмагомедова Зубайрою Тухуговим.

Покидати клітку відразу після бою заборонено правилами UFC. У підсумку переможця оголосили без бійців, їх вивели з клітки за рішенням суддів.

На прес-конференції після бою Нурмагомедов попросив вибачення у комісії і розповів, що після перемоги йому телефонував президент РФ Володимир Путін.

Нурмагомедову припинили виплату $2 млн за перемогу над Макгрегором. Атлетична комісія Невади, яка відповідає за виплати спортсменам, також хотіла розглянути питання припинення виплати гонорару Макгрегору. Прокрутивши ще раз запис інциденту, її керівник вімовився від такого рішення, повідомляє MMA Weekly.