"Олександрія" – "Вольфсбург". Де й коли дивитися матч Ліги Європи

"Олександрія" зіграє з "Вольфсбургом" на "Арені Львів"
Фото: fco.com.ua

28 листопада о 19.55 "Олександрія" зіграє проти німецького "Вольфсбурга" в межах п'ятого туру групового етапу Ліги Європи. Поєдинок проведуть на "Арені Львів".

Українська "Олександрія" зіграє проти німецького "Вольфсбурга" у п'ятому турі групового етапу Ліги Європи. Поєдинок розпочнеться 28 листопада о 19.55 на "Арені Львів".

У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал "Футбол 2". Видання "ГОРДОН" проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Матч п'ятого туру групового етапу Ліги Європи між українським і німецьким клубами обслужить австрійська бригада арбітрів на чолі з Мануелем Шюттенгрубером.

Єдиний раз "Олександрія" та "Вольфсбург" грали між собою у першому турі Ліги Європи 2019/20, тоді перемогу з рахунком 3:1 здобув німецький клуб.

Після чотирьох турів групового етапу Ліги Європи "Олександрія" посідає четверте місце у групі I і має в активі три очки. Суперник української команди із п'ятьма пунктами розташувався на другому місці.

Букмекери вважають "Вольфсбург" фаворитом матчу. Авторитетна британська контора William Hill приймає ставки на успіх німців із коефіцієнтом 1,63. На те, що переможе "Олександрія", можна поставити з коефіцієнтом 5,0, на нічию – 4,0.

У своєму останньому матчі "Олександрія" обіграла "Зорю" з рахунком 1:0 у межах 15-го туру УПЛ. "Вольфсбург" у 12-му турі Бундесліги переміг "Айнтрахт" із рахунком 2:0.