"Шахтар" – "Динамо" (Загреб). Де і коли дивитися матч Ліги чемпіонів

"Шахтар" зіграє з "Динамо" (Загреб) у Харкові
Фото: EPA

22 жовтня о 19.55 у Харкові на стадіоні ОСК "Металіст" відбудеться матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і загребським "Динамо".

Донецький "Шахтар" зіграє проти "Динамо" (Загреб) у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок розпочнеться 22 жовтня о 19.55 на стадіоні ОСК "Металіст" у Харкові, повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал "Футбол 1". Видання "ГОРДОН" проведе текстову онлайн-трансляцію гри.

Матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів між українським та хорватським клубами обслужить іспанська бригада арбітрів на чолі з Антоніо Матеу Лаосом.

"Шахтар" і загребське "Динамо" двічі зустрічалися в офіційних матчах. Український клуб здобув дві перемоги із загальним рахунком 5:1.

Після двох турів групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" посідає третє місце у групі C і має в активі три очки. Суперник "гірників" із трьома очками посідає друге місце завдяки найкращій різниці голів. Обидві команди в попередніх турах перемогли італійську "Аталанту" і програли англійському "Манчестер Сіті".

Букмекери вважають "Шахтар" фаворитом матчу. Авторитетна британська контора William Hill приймає ставки на успіх українців із коефіцієнтом 1,7. На те, що переможе "Динамо" (Загреб), можна поставити з коефіцієнтом 5,0, на нічию – 3,7.

У своєму останньому матчі "Шахтар" обіграв "Колос" із рахунком 6:0 у межах 11-го туру УПЛ. "Динамо" (Загреб) у 12-му турі чемпіонату Хорватії перемогло "Горицю" з рахунком 4:2.