Шевченко оголосив склад збірної України на матч проти Словаччини

Шевченко викликав у збірну 21-го футболіста
Фото: ЕРА

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав двох дебютантів – Олександра Андрієвського з луганської "Зорі" і нападника полтавської "Ворскли" Юрія Коломойця.

Головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко оголосив список із 21 гравця, викликаних для підготовки та участі в товариському матчі з командою Словаччини, який відбудеться 10 листопада у Львові. Про це повідомила Федерація футболу України

Склад збірної України:

Воротарі: Андрій Пятов ("Шахтар", Донецьк), Максим Коваль ("Динамо", Київ).

Захисники: Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Іван Ордець ("Шахтар"), Євген Хачеріді ("Динамо"), Едуард Соболь ("Славія", Чехія), Микола Матвієнко ("Ворскла" Полтава), Олександр Кучер ("Кайсеріспор", Туреччина), Олександр Караваєв ("Зоря", Луганськ).

Півзахисники: Денис Гармаш, Віталій Буяльський, (обидва – "Динамо"), Тарас Степаненко, Марлос (обидва – "Шахтар"), Андрій Ярмоленко ("Боруссія", Дортмунд, Німеччина), Руслан Ротань ("Славія", Чехія), Євген Коноплянка ("Шальке", Німеччина), Руслан Маліновський ("Генк", Бельгія), Олександр Андрієвський ("Зоря").

Нападники: Артем Кравець ("Динамо"), Юрій Коломоєць ("Ворскла").

У списку двоє дебютантів – Олександр Андрієвський з луганської "Зорі" і нападник полтавської "Ворскли" Юрій Коломоєць.

Товариський матч Україна – Словаччина пройде 10 листопада на "Арені Львів".

Шевченко очолив збірну в липні 2016 року і провів повний відбірковий цикл до ЧС 2018, за підсумками якого Україна посіла третє місце в групі I і втратила можливість поборотися за путівку на турнір через стикові матчі.

Загалом під керівництвом 41-річного фахівця "синьо-жовті" провели 12 матчів, із яких виграли шість, два звели до нічиєї і чотири програли з різницею м'ячів 15:10.