Шевченко: У матчах з Естонією і Сербією можна очікувати на дебют нових гравців

Збірна України зіграє з Естонією 14 листопада, а із Сербією – 17-го.
Фото: EPA

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів про кадрову ситуацію в національній команді перед матчами проти Естонії та Сербії.

Наставник збірної України з футболу Андрій Шевченко на пресконференції перед товариським поєдинком проти Естонії сказав, що в листопадових матчах можна очікувати на дебют нових гравців. Слова тренера національної команди наводить офіційний сайт Української асоціації футболу.

"Деякі гравці не візьмуть участі в поєдинках через пошкодження чи через дискваліфікацію, тож буде шанс в інших", – сказав Шевченко.

Також тренер розповів про кадрову ситуацію в команді перед поєдинками проти Естонії та Сербії.

"Віталій Миколенко пройшов обстеження, ніяких серйозних проблем не виявлено. Плануємо, що до другої гри, зі збірною Сербії, він буде готуватися. Євген Коноплянка відновився після ушкодження, але в нього підвищилася температура, він сьогодні не буде брати участі у тренуванні. У Володимира Шепелєва була невелика проблема, але зараз уже з ним усе гаразд. Так само все гаразд і з рештою футболістів", – розповів Шевченко.

Наставник національної команди також додав, що Руслан Маліновський чекає на поповнення в сім'ї. Гравцю дали кілька вихідних, і він приєднається до команди, коли вона вирушить у Белград.

Товариський матч між Україною та Естонією відбудеться 14 листопада в Запоріжжі на "Славутич Арені", гру відбору на Євро 2020 проти Сербії проведуть у Белграді 17 листопада.

Після восьми турів відбору збірна України гарантувала собі вихід у фінальну частину чемпіонату Європи 2020 року з першого місця.