Шестеро гравців і співробітників іспанського клубу "Еспаньйол" заразилися коронавірусом

Скільки саме гравців "Еспаньйола" заразилися коронавірусом, невідомо
Фото: EPA

Гравці та співробітники футбольного клубу "Еспаньйол" мають слабкі симптоми коронавірусної інфекції COVID-19 і дотримуються всіх медичних рекомендацій.

Шестеро гравців і співробітників першої команди іспанського клубу "Еспаньйол" заразилися коронавірусною інфекцією, повідомив 17 березня офіційний сайт клубу.

"Еспаньйол" не повідомляє імен гравців, які заразилися інфекцією, а також не називає точної кількості інфікованих футболістів.

Заражені гравці та співробітники мають слабкі симптоми коронавірусної інфекції і дотримуються всіх медичних рекомендацій, повідомили у клубі.

15 березня було відомо про зараження п'яти співробітників ФК "Валенсія", включно з одним гравцем – захисником Есік'єлем Гараєм. Він став першим футболістом елітної ліги Іспанії, якому встановили діагноз "коронавірусна інфекція".

17 березня стало відомо, що коронавірусом заразилися 35% співробітників і гравців "Валенсії".

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними ВООЗ, станом на 17 березня коронавірусом інфіковано 184 975 людей у понад 150 країнах, 7529 осіб померли. Найбільша кількість хворих – у Китаї, Італії та Ірані.

В Іспанії, за даними ВООЗ, станом на 17 березня коронавірусною інфекцією заразилася 9191 людина, 309 – загинуло.