"Спунг, Спанг, Спонг": Усик не зміг із першої спроби назвати ім'я свого дебютного суперника в суперважкій вазі

Усик перейшов у суперважку вагу
Фото: Александр Усик / Usyk / Facebook

Український боксер Олександр Усик не зміг відразу правильно озвучити прізвище Тайрона Спонга з Нідерландів, у бою з яким він дебютує в суперважкій вазі, але назвав дату бою – 12 жовтня.

Український боксер Олександр Усик, який перейшов у суперважку вагу, повідомив, що першим його суперником після переходу в надважку вагу стане Тайрон Спонг із Нідерландів. Про це він розповів 31 серпня в інтерв'ю YouTube-каналу SecondsOut.

Водночас Усик не зміг із першої спроби назвати прізвище суперника.

"Мій наступний бій? 12 жовтня. Це Тайрон Спунг. Спанг. Я не знаю. Тайрон Спонг. Чи бачив я його бої? Стоп", – сказав Усик.

24boxing зазначає, що Спонг напередодні нокаутом у другому раунді переміг свого суперника Джейсона Мінді з Еквадору.

Усик почав кар'єру професійного боксера у 2013 році. Відтоді він виступав у першій важкій вазі. Українець провів 16 поєдинків, і в кожному з них став переможцем, зокрема 12 разів нокаутувавши суперника. Після цього він вирішив перейти у важчу вагову категорію.

Першим його суперником у суперважкій вазі мав стати Карлос Такам із Камеруну. Їхній поєдинок було заплановано на 25 травня 2019 року, але він не відбувся через травму біцепса українця.

Пізніше їхній бій перенесли на 12 жовтня, але він опинився під загрозою зриву через підписання камерунцем контракту з промоутерською компанією Star Boxing.