Світоліна покинула турнір у Досі після першої гри

Світоліна програла 29-й ракетці світу
Фото: EPA

Українська тенісистка Еліна Світоліна поступилася американці Аманді Анісімовій у другому колі тенісного турніру, який відбувається у столиці Катару Досі.

Перша ракетка України Еліна Світоліна 24 лютого вибула з тенісного турніру серії Premier, який відбувається у столиці Катару Досі, після своєї першої гри, пише офіційний сайт Жіночої тенісної асоціації.

Світоліна почала турнір із другого кола через високе місце в рейтингу WTA. У своїй першій грі українка поступилася американці Аманді Анісімовій із рахунком 6:3 6:3.

Це була друга зустріч Світоліної та Анісімової на турнірі Жіночої тенісної асоціації. У 2018 році українка перемогла американку з рахунком 6:4, 6:4.

На початку тижня Світоліна опустилася на сьоме місце в рейтингу WTA, Анісімова є 29-ю ракеткою світу.

У турнірі в Досі також бере участь друга ракетка України Даяна Ястремська, яка пробилася до третього кола.

"Я б сказала, що поразки на початку сезону стали для мене дуже несподіваними в якомусь сенсі. Для мене було сюрпризом, що я не можу показати свій найкращий теніс, свою звичну гру, не можу грати навіть на своєму середньому рівні", – сказала Світоліна ще перед грою проти Анісімової. Слова українки опублікував "Великий теніс України".