Тайсон і Джонс зустрінуться на рингу Каліфорнії у вересні

Тайсон завершив спортивну кар'єру 2005 року

Фото: ЕРА

Американські ексбоксери Майк Тайсон і Рой Джонс – молодший зустрінуться на рингу 12 вересня. Бій Тайсона із Джонсом погодила спортивна комісія штату Каліфорнія. Він відбуватиметься у форматі восьми раундів.

Американські ексбоксери Майк Тайсон і Рой Джонс – молодший проведуть виставковий поєдинок 12 вересня. Бій двох американців, другий з яких набув російського громадянства, відбудеться у Карсоні (штат Каліфорнія, США). Про це повідомляє британська газета The Guardian.

Інформацію про бій підтвердив у своєму Twitter Майк Тайсон.

"Я повертаюся", – написав боксер і опублікував промо-ролик майбутнього бою.

Джонс-молодший у своєму Instagram опублікував афішу майбутнього поєдинку. Він написав, що щасливий вийти на бій із Тайсоном.

"Я щасливий, що цей бій між мною і Майком Тайсоном відбудеться! Я завжди був готовий і буду готовий і цього разу. Я хочу, щоб усі мої фанати підтримали мене і налаштувалися. Це буде епічно", – написав Джонс.

TMZ повідомляє, що бій Тайсона з Джонсом уже погоджено спортивною комісією штату Каліфорнія, він відбудеться у форматі виставкового боксерського поєдинку з восьми раундів.

Майк Тайсон останній бій на професійному рингу провів 2005 року і програв Кевіну Макбрайду. Нещодавно він оголосив про повернення у спорт заради проведення кількох виставкових поєдинків. В Instagram він опублікував кілька роликів, продемонструвавши свою фізичну форму.

Тайсон прославився другим боєм з американським важковаговиком Евандером Голіфілдом. Перший бій 1996 року він програв нокаутом в 11 раунді. У 1997 році відбувся бій-реванш. Тайсон відкусив частину правого вуха суперника у 12 раунді, через що дістав поразку і дискваліфікацію на рік. На рахунку Тайсона 58 поєдинків, у яких він здобув 50 перемог.

Рой Джонс останній професійний бій провів у лютому 2018 року і переміг свого опонента Скотта Сигмона одностайним рішенням суддів. Із 2015 року Джонс є громадянином Росії. Перший бій під прапором РФ із британцем Енцо Маккарінеллі Джонс-молодший програв нокаутом у четвертому раунді. Усього на його рахунку 75 боїв, в яких він виграв 66 разів, зазнавши дев'яти поразок.