Уболівальникам нагадали, що на матчі Україна – Хорватія обов'язково потрібно мати документ, який засвідчує особу документ

У матчі із Хорватією Україні обов'язково потрібно перемагати
Фото: НСК "Олімпійський" (NSC Olimpiyskiy) / "ВКонтакте""

Глядачів переконливо просять приходити на стадіон заздалегідь, ворота "Олімпійського" відчинять о 19.00.

Квитки на матч відбіркового етапу чемпіонату світу 2018 року між збірними України і Хорватії, який пройде у Києві 9 жовтня, є іменними, і для проходу за ними на стадіон необхідно мати із собою документ, що засвідчує особу. Про це повідомила прес-служба національного спортивного комплексу "Олімпійський".

"ПІБ кожного вболівальника друкується на квитку, а потрапити на стадіон можна, лише пред'явивши один із таких документів: паспорт громадянина України або іншої країни; закордонний паспорт України або іншої країни; свідоцтво про народження (для дітей до 16 років)  копія; водійське посвідчення; іменну банківську картку з фотографією; інший документ, що посвідчує особу", – йдеться у повідомленні.

Глядачів переконливо просять приходити на стадіон заздалегідь через те, що правоохоронці посилять заходи безпеки на матчі, перед турнікетами буде розташована лінія металодетекторів і будуть проводити додатковий огляд.

Ворота "Олімпійського" відчинять о 19.00, більш ніж за дві години до початку матчу (21.45).

Також НСК нагадує, що буде обмежено роботу низки станцій метрополітену: із 20.45 станцію метро "Олімпійську" закриють на вхід і вихід пасажирів (поїзди їхатимуть без зупинки), станцію "Палац Спорту" закриють на вихід, а станцію "Площа Льва Толстого" закриють на вхід. Після завершення матчу, залежно від пасажиропотоку, можуть обмежити вхід пасажирів на цих станціях.

Для потрапляння на чемпіонат світу потрібно посісти перше місце у групі. Другі місця зіграють між собою стикові матчі за вихід на ЧС 2018.

Наразі команди у групі I розташовані у такому порядку:

  1. Ісландія – 19 очок
  2. Хорватія – 17
  3. Україна – 17
  4. Туреччина – 14
  5. Фінляндія – 8
  6. Косово – 1