Захисник "Зорі" – найкращий гравець місяця в УПЛ, наставник "Десни" – найкращий тренер

Михайличенко у березні провів дві гри за "Зорю"
Фото: zarya-lugansk.com

Захисник луганської "Зорі" Богдан Михайличенко у голосуванні за звання найкращого гравця березня в УПЛ обійшов нападника чернігівської "Десни" Олександра Філіппова. Головний тренер команди з Чернігова Олександр Рябоконь випередив наставника "Зорі" Віктора Скрипника.

Найкращим гравцем березня в чемпіонаті України визнано захисника "Зорі" Богдана Михайличенка, найкращим тренером обрали наставника "Десни" Олександра Рябоконя, повідомляє офіційний сайт УПЛ.

За Михайличенка свій голос віддало 37% респондентів. Друге місце посів нападник "Десни" Олександр Філіппов – 33%. Третє місце поділили гравці "Шахтаря" Мораєс і Тайсон – по 10%.

Рябоконь набрав 54% голосів в опитуванні на звання найкращого тренера УПЛ у березні. Друге місце посів наставник "Зорі" Віктор Скрипник – 34%.

Найкращих гравця і тренера місяця в УПЛ визначають за допомогою голосування на офіційному сайті української Прем'єр-ліги. В опитуванні взяло участь приблизно 3000 респондентів.

У березні Михайличенко взяв участь у двох іграх "Зорі" в чемпіонаті України, результативними діями не відзначався.

"Десна" під керівництвом Рябоконя в трьох березневих іграх УПЛ здобула три перемоги – над "Маріуполем", "Олімпіком" і "Зорею".