Зірка "Ювентуса" Дібала заразився коронавірусом

Дібала – третій гравець "Ювентуса" з коронавірусною інфекцією
Фото: EPA

Футболіст італійського "Ювентуса" і збірної Аргентини Пауло Дібала здав позитивний тест на коронавірус.

Нападник "Ювентуса" і збірної Аргентини Пауло Дібала 21 березня на своїй сторінці в Instagram повідомив, що заразився коронавірусом.

"Хочу проінформувати всіх, що ми з моєю дівчиною отримали результати тестування на коронавірус, і вони позитивні. На щастя, ми прекрасно почуваємося. Дякую за ваші повідомлення", – написав футболіст.

Дібала став третім гравцем "Ювентуса", у якого було діагностовано коронавірус. Спочатку інфекцією заразився італійський захисник Даніеле Ругані, а потім французький півзахисник Блез Матюїді.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією. За даними американського Університету Джонса Гопкінса станом на 23 березня, загальна кількість інфікованих у світі перевищила 340 тис., померло 15 308 осіб.

В Італії станом на 23 березня інфіковано 59 138 осіб, 54756 загинули, 7024 одужали.

З 11 березня в Італії діють суворі карантинні заходи. Влада закрила всі навчальні заклади, магазини (крім продуктових та аптек), а також бари й ресторани, заборонила масові зібрання, скасувала спортивні змагання.