Крищенко заявив, що поліцейські, найімовірніше, не будуть зустрічати фанатів Ліги чемпіонів із розфарбованими обличчями

Наприкінці травня Україна прийме фінал Ліги чемпіонів
Фото: ЕРА

Голова поліції Києва Андрій Крищенко не відкидає, що правоохоронцям видадуть тематичні значки і наліпки у зв’язку з проведенням в місті фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Поліцейські, найімовірніше, не будуть зустрічати футбольних уболівальників, які приїдуть у Київ на фінал Ліги чемпіонів, із розфарбованими обличчями, сказав голова столичної поліції Андрій Крищенко під час брифінгу 22 травня, передає кореспондент інтернет-видання "ГОРДОН".

"Найімовірніше, ні. Ми думали над цим, але поліцейські повинні більше займатися безпекою. Можливо, нашій поліції для встановлення спільної мови ми видамо значки, наліпки якісь, але не на обличчя", – сказав він.

Головний представник Київської міської адміністрації з питань підготовки до фіналу Ліги чемпіонів Андрій Мирошніченко заявляв 21 травня, що поліцейські і прикордонники зустрічатимуть уболівальників в аеропорту Бориспіль з обличчями, розфарбованими у стилі прапорів двох команд-фіналістів.

Київ уперше в історії приймає фінальний матч Ліги чемпіонів. У фіналі турніру 26 травня зіграють іспанський "Реал" та англійський "Ліверпуль".

Влада очікує, що на фінал до столиці приїде приблизно 100 тис. гостей.