"Тільки спільними зусиллями ми зможемо врятувати людей в Україні". Даріо Срна став послом гуманітарного проєкту "Рятуємо життя"

Срна в Амстердамі підписав меморандум про співпрацю з представниками гуманітарного проєкту "Рятуємо життя"
Фото надав проєкт "Рятуємо життя"
Футбольний директор ФК "Шахтар Донецьк" Даріо Срна став послом гуманітарного проєкту "Рятуємо життя" та увійшов до його програмної ради. Про це інтернет-виданню "ГОРДОН" повідомила команда проєкту.

Підписання меморандуму про співпрацю між благодійним фондом Do it together від благодійної ініціативи "Рятуємо життя" та Срною відбулося в Амстердамі (Нідерланди).

Участь Срни у благодійному проєкті, зазначають у релізі, дасть змогу долучити представників світової футбольної спільноти до ініціативи надання допомоги українцям, які проживають у регіонах, які обстрілюють російські окупанти.

"Зараз кожен із нас бачить крихкість цього світу. Тільки спільними зусиллями ми зможемо врятувати від голоду дітей, жінок, людей похилого віку в Україні. До фонду Do it together уже приєдналося понад 90 компаній з усього світу. Благодійна робота – це той внесок, який сьогодні може зробити кожен із нас заради майбутнього", – прокоментував Срна свою участь у гуманітарному проєкті.

Контекст:

Гуманітарний проєкт "Рятуємо життя" заснували компанії "Метінвест" і ДТЕК у координації з Фондом Ріната Ахметова.

За чотири місяці його існування допомогу від проєкту отримало понад 12 тис. осіб у різних регіонах України.

ФК "Шахтар" після повномасштабного вторгнення РФ в Україну провів п'ять товариських поєдинків туру, зібравши 13,2 млн грн на підтримку українців.

Другу серію благодійних матчів запланували на 26 липня.