На футбольному турнірі у Франції олімпійська збірна України розгромила збірну Італії

Українці на турнірі виграли два матчі поспіль
Фото: uaf.ua

6 червня в місті Обань на півдні Франції олімпійська збірна України (U23) у другому турі групи міжнародного турніру Tournoi Maurice Revello з рахунком 4:0 обіграла збірну Італії (U21). Про це поінформувала Українська асоціація футболу.

У першому турі італійці й українці свої поєдинки виграли відповідно у японців (4:3) й індонезійців (3:0), тому сьогоднішній матч визначав лідера квінтету (п'ята команда у групі – Панама).

Перші 30 хвилин команди грали без моментів, зазначають в УАФ, а вже потім глядачі побачили голи.

На 31-й хвилині забив Максим Хлань ("Легія", Польща), на 53-й – Олександр Мартинюк ("Олександрія"), на 64-й – Данило Сікан ("Шахтар", Донецьк), а на 71-й – Назар Волошин ("Динамо", Київ).

Наступний матч на Tournoi Maurice Revello олімпійська збірна України зіграє 8 червня проти Панами.

Усього в турнірі бере участь 10 збірних, їх розбили на дві групи. У своїй групі українці лідирують, не пропустивши жодного гола.

Таблиця: uaf.ua

Контекст:

Олімпійський футбольний турнір відбудеться з 24 липня до 9 серпня в семи містах Франції: Парижі, Марселі, Ліоні, Бордо, Сент-Етьєні, Ніцці й Нанті. 

Збірна України, одна із 16 учасниць футбольного турніру, потрапила до групи В разом з Аргентиною, Марокко й Іраком. Свої поєдинки у груповому турнірі Олімпіади 2024 підопічні Ротаня гратимуть 24-го, 27-го й 30 липня.