Не виправдали сподівань. П'ятеро футболістів збірної України, від яких очікували значно більше

Кілька українських футболістів не використали й половини свого потенціалу в міжнародних матчах
Фото: depositphotos.com

Національна збірна України переживала злети й падіння. Проте і в найвищих точках досягнень, і за найгірших часів за "синьо-жовтих" неодмінно грали найкращі з найкращих. Утім, деякі з найбільш майстерних на зелених полях синів своєї країни у складі головної команди відверто "недопрацьовували". Наша розмова – саме про тих, хто міг досягти з Україною відчутно більш значущих вершин, проте не реалізував своїх можливостей.

А для ліпшого засвоєння безцінних футбольних миттєвостей варто використовувати перевірені джерела. Компанія vbet давно створила ідеальні умови для всіх, хто любить спорт і бажає використати свої знання чи полоскотати нерви.  

Євген Коноплянка

Колись предмет зацікавленості "Ліверпуля" дограє в польській "Краковії". Це найбільш ґрунтовна і красномовна характеристика кар'єри Євгена в цілому. Сьогодні Коноплянці 33, проте його зірка у збірній згасла ще тоді, коли Євгену не було й 29. На рахунку Коноплянки 86 матчів і 21 гол за "синьо-жовтих". А головне – стійке відчуття недосказаності й невміння футболіста розвинути свій велетенський талант.  

Артем Мілевський

Мілевський – живий посібник на тему "Як зламати успішну кар'єру" у 27 років. Проте на рівні збірної Артем не мав здобутків і в найкращі періоди свого шляху у професійному футболі. Мало того, що Мілевський забив усього вісім голів, так шість із цих результативних ударів було завдано в товариських матчах. Такий показник у 50 проведених за "синьо-жовтих" матчах – відверто жалюгідна цифра для форварда.  

Олександр Алієв 

Багаторічний друг Мілевського мав у головній команді чи не найліпші перспективи, ніж нападник. Усе через займану на полі позицію. Проблема відсутності у складі збірної плеймейкера загострилася ще з початку 2000-х. І була вирішена хіба що в останні кілька років. Бо Алієв, засяявши в кількох матчах, швидко згас. За інерцією Олександр награв за "синьо-жовтих" 28 матчів і забив шість голів. 

Андрій Воронін 

На відміну від Мілевського, Воронін зумів стати одним із найуспішніших українських футболістів за кордоном. Андрій досяг значних показників у німецьких "Майнці", "Баєрі" та "Герті". На жаль, отриманий у Західній Європі досвід не відобразився на виступах за збірну України. Середні цифри Вороніна в футболці "синьо-жовтих" шокують ще більше: у нападника ті ж вісім голів, але в 74 іграх. 

Євген Хачеріді

Хачеріді – ідеальний приклад українського футболіста, який надто довго перебував у комфортному середовищі. Такі умови Євгену були створені у складі "Динамо", де центрбек поступово деградував. Падіння рівня гри не могло не відображатися й на виступах у складі збірної. Євген мав задатки виконавця, у якого були всі якості вирости в найкращого на своїй позиції в українському футболі. На практиці ж Хачеріді як солідний і помітний гравець зник задовго до свого 30-річчя.   

• Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 31.05.2021 року, видана ТОВ "ВБЕТ УКРАЇНА" на підставі Рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей від 31.05.2021 р. за N° 314
• Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор покер у мережі Інтернет від 31.05.2021 року, видана ТОВ "ВБЕТ УКРАЇНА" на підставі Рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей від 31.05.2021 р. за N°315
• Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 31.01.2022 року, видана ТОВ "ВБЕТ УКРАЇНА" на підставі Рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей від 18.01.2022 р. за N°15


Роман Мошкін, "Новини спорту"