Перше коло турніру WTA в Індіан-Уеллсі подолала Костюк, ще дві українки програли

Костюк виграла в трьох сетах
Фото: ЕРА
6 жовтня в першому колі одиночного розряду тенісного турніру WTA в Індіан-Уеллсі (штат Каліфорнія, США) BNP Paribas Open українка Марта Костюк обіграла Чжан Шуай із Китаю. Про це поінформував сайт WTA.

58-ма ракетка світу Костюк перемогла 48-му ракетку світу Шуай із рахунком 6:3, 1:6, 6:2.

У другому колі українка зіграє проти 11-ї сіяної на турнірі Сімони Халеп із Румунії. Румунку, яка посідає 17-те місце в рейтингу WTA, було звільнено від ігор першого кола.

Ще дві українські тенісистки в першому колі BNP Paribas Open поступилися своїм суперницям: Ангеліна Калініна – американці Шелбі Роджерс (6:7, 2:6), а Катерина Козлова, яка пробилася в основну сітку через кваліфікаційні ігри, – росіянці Людмилі Самсоновій (4:6, 6:7).

Поєдинок першого кола сьогодні проведе ще одна представниця України, Даяна Ястремська. Суперницею 75-ї ракетки світу стане 374-та – Ельза Жакмо з Франції.

Перша ракетка України Еліна Світоліна вступить у боротьбу на турнірі в Індіан-Уеллсі з другого кола. За вихід до третього кола BNP Paribas Open українка, сьома ракетка світу, побореться з Терезою Мартінцовою (52-га у світі) із Чехії.

Контекст:

У 2021 році турнір BNP Paribas Open відбувається на хардовому покритті в Індіан-Уеллсі із 6-го до 17 жовтня. Призовий фонд становить $8,76 млн.