Пуар'є нокаутував Макгрегора на UFC 257. Відео

Макгрегор уперше у своїй кар'єрі програв технічним нокдауном
Фото: EPA
Американець Дастін Пуар'є та ірландець Конор Макгрегор зійшлися в поєдинку на турнірі зі змішаних єдиноборств UFC 257 в Абу-Дабі. Їхній бій тривав до середини другого раунду, коли Пуар'є нокаутував суперника.

На турнірі зі змішаних єдиноборств UFC 257 у столиці ОАЕ Абу-Дабі американський боєць Дастін Пуар'є переміг технічним нокаутом ірландського бійця Конора Макгрегора. Про це йдеться на сайті UFC.

У першому раунді перевага була за Макгрегором, зазначає Sport.ua. Пуар'є відповідав йому лоукіками (удари ногою в нижню частину тіла), які не завжди доходили до цілі.

У середині другого раунду Пуар'є взяв ініціативу і перейшов в активнішу атаку. Макгрегор пропустив кілька ударів і в підсумку вперше у своїй кар'єрі програв технічним нокдауном.

Відео нокауту опублікував у Twitter американський оператор спортивних змагань DraftKings.

У березні 2019 року Макгрегор оголосив про завершення кар'єри у MMA, але потім повернувся у спорт. У січні 2020-го Макгрегор переміг американця Дональда Серроне в Лас-Вегасі, після чого знову оголосив про те, що йде зі спорту.

За свою кар'єру Макгрегор провів 26 боїв, перемігши у 22 із них, 19 разів – нокаутом. Також спортсмен зазнав чотирьох поразок.