Просив дати "попісяти". Патрульні Києва затримали ексгравця "Шахтаря" і збірної України, він був за кермом з ознаками алкогольного сп'яніння – ЗМІ

Шевчук (праворуч на фото) святкував 85-річчя ФК "Шахтар"
Фото: shakhtar.com
У Києві ввечері 28 травня патрульні зупинили автомобіль Porsche 911, за кермом якого перебував ексгравець ФК "Шахтар" і збірної України В'ячеслав Шевчук. У нього були ознаки алкогольного сп'яніння, повідомив портал "Новини.LIVЕ".

Як зазначають, поліцейські затримали Шевчука на бульварі Лесі Українки, на Печерську. За інформацією "Новини.LIVЕ", ексфутболіст проходити тест на драгер відмовився, до того ж почав штовхати патрульних, унаслідок чого поліцейські наділи на Шевчука наручники.

Як видно на відео, опублікованому в Telegram-каналі Kievmap, під час затримання колишній гравець збірної чинив опір і просив дати йому "попісяти".

Sport.ua з посиланням на Instagram журналіста Романа Бебеха повідомив, що перед затриманням Шевчук святкував 85-річчя ФК "Шахтар". На опублікованому відео його автор зазначив, що "Шевчук максимально активний". Після інциденту відео було видалено зі Instagram Stories Бебеха.

На сайті ФК "Шахтар" ідеться, що урочистий захід на честь 85-річчя клубу відбувся ввечері 28 травня у президентській ложі НСК "Олімпійський".