Шестеро уболівальників із Франції пропустили матч збірної, переплутавши Будапешт із Бухарестом

Футбольні вболівальники збірної Франції переплутали столиці Угорщини та Румунії
Фото: EPA
Група уболівальників із Франції помилково прилетіла в Бухарест замість Будапешта і пропустила матч своєї збірної проти команди Угорщини на Євро 2020. Про це 22 червня повідомило видання Jurnalul National.

Франція проти Угорщини грала в Будапешті 19 червня. Двоє Леонів, Жоель, Дідьє, Мануель і Жак сіли на авіарейс того ранку, але приземлилися у столиці Румунії.

Свою помилку вони зрозуміли за кілька годин до матчу. Шестеро друзів приїхали в Бухарест з уболівальниками збірної України, вони зустріли їх в аеропорту, переплутавши з угорськими фанатами.

Французи слідували за ними до пивних закладів, думаючи, що вони точно знають дорогу до стадіону.

Українці прибули до Бухареста підтримати свою збірну напередодні вирішального матчу у групі С проти Австрії 21 червня, а от шістьом фанатам збірної Франції довелося дивитися поєдинок своєї команди проти Угорщини за 800 км від стадіону в Будапешті – по телевізору.

Один із французьких уболівальників визнав, що до цього випадку для нього "не було різниці між Бухарестом і Будапештом".

Контекст:

У матчі другого туру групи F збірна Франції зіграла внічию 1:1 проти Угорщини. За підсумками групового етапу Євро 2020 французька команда посіла перше місце, набравши п'ять очок у трьох поєдинках.

В 1/8 фіналу турніру 28 червня збірна Франції вже в Бухаресті зіграє проти команди Швейцарії.