Тенісистка Серена Вільямс відмовилася від участі в Australian Open

Вільямс: Я можу брати участь у змаганнях, але я не хочу просто виступити
Фото: НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team / Facebook

Тенісистка Серена Вільямс заявила, що розчарована необхідністю відмовитися від участі в Australian Open і з нетерпінням чекатиме свого повернення у великий спорт.

Колишня перша ракетка світу, американська тенісистка Серена Вільямс відмовилася від участі у Відкритому чемпіонаті Австралії 2018 року (Australian Open), повідомила прес-служба турніру.

Вільямс пояснила своє рішення недостатньою готовністю.

"Мої тренер і команда завжди говорили: "Ідіть на турніри тільки тоді, коли будете готові пройти весь шлях". Я можу брати участь у змаганнях, але я не хочу просто виступити, я хочу зробити набагато більше, і для цього мені знадобиться трохи більше часу", – заявила Вільямс.

Вона додала, що засмучена необхідністю відмовитися від турніру, однак із нетерпінням чекатиме свого повернення у великий спорт. Тенісистка подякувала шанувальникам за підтримку.

Вільямс народила дочку 1 вересня 2017 року від мільйонера Алексіса Оганяна.

Тенісистка є рекордсменкою за кількістю перемог на турнірах Великого шолома в одиночному розряді, у неї 23 титули. Також на рахунку спортсменки чотири золоті олімпійські медалі (три з них – за перемогу у змаганнях у парному розряді).

Australian Open – один із чотирьох турнірів Великого шолома – пройде із 15 до 28 січня в Мельбурні.