В УЄФА заявили, що Україна готова до проведення фіналу Ліги чемпіонів

Каллен: Завдяки спільним зусиллям УЄФА, Федерації футболу України, на рівні країни і міста ми маємо високий рівень підготовки до фіналу Ліги чемпіонів
Фото: EPA

УЄФА і спонсори "дуже задоволені" рівнем співпраці з Україною під час подгтовки фіналу Ліги чемпіонів, який пройде в Києві 26 травня, зазначив виконавчий директор УЄФА Events SA Мартін Каллен.

Київ та Україна готові до проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Про це заявив виконавчий директор УЄФА Events S.A. Мартін Каллен під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком 3 травня, трансляцію вів канал "112 Україна".

Каллен зазначив, що фінал ЛЧ – одна з найочікуваніших подій у світі.

"За 12 місяців ми провели величезний обсяг робіт і зрештою готові до цього фіналу. Упевнений, це буде чудовий фінал... УЄФА і наші спонсори дуже задоволені тим рівнем співробітництва протягом цих 12 місяців. Звичайно, залишаються певні моменти підготовки, які нам треба завершити. Завдяки спільним зусиллям УЄФА, Федерації футболу України, на рівні країни і міста ми маємо високий рівень підготовки. Упевнений, цей фінал пам'ятатимуть дуже довго в майбутньому", – сказав представник УЄФА.

Фінальний матч Ліги чемпіонів між іспанським "Реалом" та англійським "Ліверпулем" відбудеться 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський".

Фінал жіночої Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться німецький "Вольфсбург" і французький "Ліон", пройде 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.