Волох: Якщо команді Джошуа вдасться підтягнути його функціонал, Кличку не можна буде виходити на бій-реванш

Волох: Потрібно розуміти, що ресурси людського організму обмежені
Фото: Алексей Панич / Facebook

Проведення бою-реваншу між українським боксером Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа цілком логічне, адже перший поєдинок був абсолютно рівним, заявив у коментарі виданню "ГОРДОН" блогер Карл Волох.

Бій між українським важкоатлетом Володимиром Кличком і британським боксером Ентоні Джошуа міг закінчитися перемогою українця. Таку думку в коментарі виданню "ГОРДОН" висловив блогер Карл Волох.

"Бій із Джошуа був прекрасний. Хороший суперник. Щодо реваншу, то поки мені складно сказати. Але бій був рівний. Володя абсолютно спокійно міг і виграти. Тому з огляду на це проведення бою-реваншу Кличко – Джошуа цілком логічне. Але є один момент: суперник дуже стійко переносить удари, які пропускає. Його техніка мені нагадує боксера Майка Тайсона. Він проводить потужні атаки з великим ризиком для власного захисту. Водночас така тактика цілком дає змогу йому досягти успіху в бою проти Кличка, що ми, власне, і побачили", – зазначив Волох.

Він акцентував на слабкій функціональній підготовці Джошуа в поєдинку з Кличком.

"Єдине, що може перешкодити Джошуа, – це його функціональна підготовка. У п'ятому раунді якраз після потужної атаки він просто не міг підняти руки – настільки знесилився. І як наслідок, він ледь не програв. Тобто його головна зброя – потужні атаки – це і його слабкість. Якщо команді Джошуа вдасться поліпшити його функціонал, щоб подібні атаки він міг проводити частіше, ніж два рази за бій, то, звичайно, і в повторному поєдинку він виграє. Це і є основне запитання: чи зможуть вони підтягнути його функціонал? Не виключено, що зробити цього не можна", – наголосив співрозмовник.

Він не відкидає, що команда Джошуа не зможе найближчим часом вирішити проблему низької функціональної готовності.

"Той факт, що Джошуа досить молодий боксер, ще не означає, що його команді вдасться поліпшити його функціональну підготовку. Він дуже швидко набрав вагу – приблизно 10 кг за півтора року. Але потрібно розуміти, що ресурси людського організму обмежені. Якщо команді Джошуа вдасться підтягнути його функціонал, Кличку не можна буде виходити на бій-реванш. Якщо ж добитися якогось серйозного прогресу в цьому напрямку в них не вийде, то можна ризикнути. Минулий бій, повторюся, був абсолютно рівний, тому Кличко цілком може виграти", – резюмував Волох.

29 квітня Джошуа в Лондоні нокаутував Кличка в 11-му раунді. Отже, Джошуа до свого пояса чемпіона IBF додав вакантні титули чемпіона WBA та IBO.

Кличко після бою заявив, що хотів би розібратися у причинах поразки, перш ніж думати про матч-реванш.

За словами Джошуа, він не проти провести бій-реванш із Кличком.