Із шести українок перше коло парного розряду US Open подолало четверо

На US Open українки стартували у складі п'яти пар
Фото: pixabay.com
До другого кола одиночного розряду Відкритого чемпіонату США з тенісу пробилися українки Ангеліна Калініна, Даяна Ястремська, Марта Костюк і Надія Кіченок. Про це повідомляє сайт WTA.

В одній парі на US Open грає лише двоє українок – Даяна Ястремська та Марта Костюк. Свій поєдинок вони з рахунком 3:6, 6:1, 6:3 виграли в американок Гейлі Баптист і Емми Наварро.

До другого кола парного розряду вийшла й Ангеліна Калініна, яка перед цим поступилася у другому колі одиночного розряду турніру у США. Українка в парі з Ренатою Ворачовою з Чехії у двох сетах – 7:6, 6:4 – обіграли американсько-японський дует Кейтлін Крістіан / Нао Хібіно.

Також перше коло подолала Надія Кіченок – разом із Ралукою Олару з Румунії вони переграли пару Санія Мірза (Індія) / Коко Вандевей (США) з рахунком 4:6, 6:4, 6:3.

Катерина Бондаренко і Людмила Кіченок, які грали в парах відповідно з Анкітою Райною з Індії та Макото Ніномією з Японії, свої поєдинки програли, не вигравши жодного сету: Кіченок і Ніномія – Гретьє Міннен і Елісон ван Ейтванк (обидві з Нідерландів) із рахунком 3:6 і 4:6, а Бондаренко і Райна – Дар'ї Юрак із Хорватії та Андреї Клепач зі Словенії з рахунком 1:6, 1:6.

Контекст:

US Open – один із чотирьох тенісних турнірів Великого шолома. Його призовий фонд 2021 року становить рекордні $57,5 млн.