Біля Майорського на розтяжці підірвалася жінка – поліція

Поліція проводить перевірку інциденту на лінії розмежування
Фото: Юрій Луценко / Facebook

34-річна жителька окупованої Амвросіївки підірвалася на розтяжці, зійшовши з дороги у лісосмугу, повідомляє Національна поліція Донецької області.

На лінії розмежування в Донецькій області, у лісосмузі між Майорським і Зайцевим, на розтяжці підірвалася 34-річна жінка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції в Донецькій області.

"Установлено, що мешканка окупованої Амвросіївки, перебуваючи біля Майорського, зійшла з дороги в лісосмугу, де підірвалася на розтяжці. У результаті вибуху жінка отримала травми тулуба і кінцівок. Постраждала доставлена в лікарню Бахмута", – ідеться в повідомленні.

Інцидент стався сьогодні приблизно о 17.40.

Поліція проводить перевірку інциденту. Вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань із попередньою кваліфікацією за ст. 258 Кримінального кодексу України "терористичний акт".

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.