Бойовики випустили 60 великокаліберних мін по українських військових біля Оріхового і Кримського – штаб ООС

Із початку доби втрат у лавах сил ООС немає
Фото: Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation / Facebook

Із початку доби 9 червня збройні формування РФ на сході України вісім разів порушили режим припинення вогню, повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Бойовики випустили 60 мін калібру 120 мм по українських військових біля Оріхового і Кримського. Про це 9 червня у Facebook повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Сили ООС у районі населених пунктів Новолуганське, Новотошківське і Шуми російські окупанти обстріляли із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а опорні пункти біля Хутора Вільного – із мінометів калібру 82 мм і гранатометів різних систем.

Також противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів по українських військових недалеко від Мар'їнки.

Загалом сьогодні збройні формування РФ на сході України вісім разів порушили режим припинення вогню.

Українські військовослужбовці відкривали по окупантах вогонь у відповідь.

Із початку доби втрат у лавах сил ООС немає.

2014 року, відразу після анексії Криму, Росія розпочала збройну агресію на сході України. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, – з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на факти й докази, які демонструє українська сторона.