Лікар Комаровський: От якби Путін закохався, одружився з молодою, а вона була б моєю фанаткою – я б із ним точно домовився, щоб він пішов з України

Комаровський: Я навіть моделював ситуацію за принципом "любов урятує світ"
Фото: Сергій Крилатов / Gordonua.com

Змусити президента РФ Володимира Путіна піти з України зможе тільки той український політик, який буде з ним розмовляти, заявив педіатр Євген Комаровський в інтерв'ю головному редактору видання "ГОРДОН" Олесі Бацман.

Збройний конфлікт в Україні – це "війна верхів", а не російського й українського народів, упевнений педіатр Євген Комаровський. Про це він сказав в ефірі програми "БАЦМАН" головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на каналі "112 Україна".

"Змусити Путіна піти з України зможе тільки той український політик, який буде з ним розмовляти. Знаєте, я навіть моделював ситуацію за принципом "любов урятує світ". Я думав: от якби Володимир Володимирович закохався, одружився б з молодою, а вона б була фанаткою лікаря Комаровського – я б із ним домовився", – сказав Комаровський.

На запитання журналістки: "А є шанси?" – лікар відповів: "Це треба в нього запитати, вибачте".

Лікар Комаровський: Я би зробив три державні мови: українську, російську, англійську. Читайте повну версію інтерв'ю

Росія анексувала Крим після незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна та більшість країн світу. Наразі між материковою Україною і Кримом діє контрольно-пропускний режим, а Київ де-факто не контролює півострова. Відразу після анексії Криму почався збройний конфлікт на сході України, він триває досі. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.