На окупованій території Луганської області спалахнули розбірки за переділ ринку контрабанди – "Інформаційний спротив"

"Інформаційний спротив": У "ЛНР" можливі нові розбірки
Фото: sprotyv.info

Щонайменше п'ятеро осіб загинуло у боротьбі за переділ ринку контрабанди на окупованій території Луганської області, повідомляє група "Інформаційний спротив".

У низці прикордонних населених пунктів окупованої бойовиками території Луганської області відбуваються розбірки між представниками криміналу і контрольованими місцевими "правоохоронцями" контрабандистами. Про це повідомила група "Інформаційний спротив" 23 грудня на своєму сайті.

"Розбірки серйозні – із жертвами і стріляниною. Станом на кінець поточного тижня як мінімум п'ятеро осіб загинуло. Осмілілий кримінал, судячи з усього, "під дахом" "правоохоронців ЛНР" затіяв черговий переділ "ринку", – ідеться в повідомленні.

В "Інформаційному спротиві" вважають, що до такої ситуації призвело "звуження кормової бази".

За даними групи, структура, яка була раніше, перестала задовльняти "бандитів", отже, і окупаційні "силові структури".

"Вирішили підім'яти і велику товарну контрабанду. Можливі нові розбірки, які до того ж явно претендують на вищий рівень тих, хто розбиратиметься", – ідеться в повідомленні.

У квітні 2014 року на сході України почався збройний конфлікт. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.