Протягом минулої доби бойовики на Донбасі чотири рази відкривали вогонь по позиціях українських військових – штаб операції Об'єднаних сил

За даними української розвідки, двох бойовиків поранено
Фото: Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation / Facebook

Представники незаконних збройних формувань на Донбасі 22 листопада обстрілювали українські позиції в районах населених пунктів Станиця Луганська, Вільний, Луганське та Павлопіль, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі чотири рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Російські окупанти чотири рази прицільно відкривали вогонь по позиціях наших військ із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", – ідеться в повідомленні.

Представники незаконних збройних формувань обстрілювали українські позиції в районах населених пунктів Станиця Луганська, Вільний, Луганське та Павлопіль.

Озброєння БМП бойовики застосували біля хутора Вольний, протитанкові керовані ракети поблизу Луганського.

За даними української розвідки, двох бойовиків поранено.

У квітні 2014 року на сході України почався збройний конфлікт. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України і проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.

У зоні конфлікту періодично оголошують перемир'я, останнє – 29 серпня. Українська сторона заявляє, що бойовики регулярно їх порушують.