Російські пранкери Вован і Лексус потрапили в базу "Миротворця" після відвідування окупованого Донецька

Російські пранкери розповіли донеччанам про свою книгу
Фото: dan-news.info

Російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) відвідали окупований бойовиками Донецьк, де прочитали лекцію студентам і презентували книгу про "таємниці професії". У відповідь волонтери сайта "Миротворець" занесли їх у свою базу.

Волонтери сайта "Миротворець" занесли в базу російських пранкерів Володимира Кузнєцова (Вован) і Олексія Столярова (Лексус), які напередодні приїхали до окупованого бойовиками Донецька читати лекції студентам. Про це йдеться на сторінці "Миротворця" у Facebook.

"Двоє російських ушльопків, які називають себе пранкерами Vovan&Lexus, потрапили до "Чистилища" за свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення на окуповану російсько-терористичними бандформуваннями її територію. Вирішили там грошенят зрубати на шару", – ідеться в повідомленні волонтерів сайта.

2 жовтня російські пранкери в Донецьку презентували свою книгу "По ком звонит телефон". У ній Вован і Лексус розповідають про "таємниці" своєї "професії". Про це повідомило підконтрольне сепаратистам видання ДАН.

Колишній донеччанин, блогер Денис Казанський на своїй сторінці у Facebook розповів, що пранкери прочитали лекцію студентам Донецького університету.