Стало відомо ім'я бійця, який загинув на Донбасі 27 червня

Дедюх загинув поблизу Старогнатівки Донецької області внаслідок розриву невідомого боєприпасу
Фото: ЕРА

Учора біля Старогнатівки Донецької області смертельне поранення дістав боєць "Айдару", тернополянин Іван Дедюх, повідомив мер Тернополя Сергій Надал.

27 червня на Донбасі загинув сержант 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" Іван Дедюх. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив мер Тернополя Сергій Надал.

"Висловлюю глибокі співчуття родині та близьким загиблого на сході України сержанта 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар" Івана Дедюха. Звитяга тернополянина, який віддав своє життя, щоб у мирі жили майбутні покоління, – приклад справжнього героїзму, який навіки увійде в історію України", – написав Надал.

Минулої доби бойовики на Донбасі 12 разів порушили режим припинення вогню. Один український військовий загинув, троє дістали поранення.

Дедюх загинув поблизу Старогнатівки Донецької області внаслідок розриву невідомого боєприпасу.

У 2014 році, відразу після анексії Криму, Росія почала збройну агресію на сході України. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей, з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на оприлюднені Україною факти і докази.