Сущенко привітав сина з днем народження

Сущенко був затриманий 30 вересня 2016 року в Москві
Фото: Mark Feygin / Twitter

Українському журналістові Роману Сущенку, який перебуває в московському СІЗО "Лефортово", дозволили надіслати телеграму з нагоди дня народження сина Максима.

Український журналіст і кореспондент агентства "Укрінформ" Роман Сущенко привітав із днем народження сина Максима, якому виповнилося 10 років. Про це в коментарі агентству повідомила сім'я журналіста.

"Максиме, рідний сину, вітаю з днем народження. Будь здоровий, рости справжнім чоловіком, розумним і сильним. Люблю тебе, до скорого ... Твій тато Роман", – написав він у телеграмі.

Раніше адвокат Сущенка Марк Фейгін говорив, що його підопічному дозволили зробити три дзвінки, тому він зможе привітати сина з днем народження.

Кореспондента "Укрінформу" у Франції Романа Сущенка було затримано 30 вересня 2016 року в Москві. 3 жовтня ФСБ назвала його кадровим співробітником української військової розвідки. Проти українського громадянина відкрили кримінальну справу за статтею "шпигунство".

1 жовтня 2016 року Лефортовський суд Москви заарештував Сущенка на два місяці, арешт уже кілька разів продовжували. 27 червня 2017 року Лефортовський суд Москви продовжив арешт до 30 вересня.