У "ЛНР" заявили, що затримали матір вісьмох дітей за обвинуваченням у "шпигунстві"

Багатодітну матір затримали у "ЛНР", обвинувативши у "шпигунстві"
Фото: mgblnr.org

Бойовики заявляють, що мешканка Станично-Луганського району Марина Недодаєва збирала на території "ЛНР" інформацію за завданням СБУ.

Бойовики "ЛНР" затримали мешканку Станично-Луганського району Марину Недодаєву. Її обвинуватили у "шпигунстві" на користь СБУ, ідеться 28 січня на сайті "МДБ ЛНР".

"Співробітники МДБ виявили мешканку Станично-Луганського району, яка, за завданням СБУ, займалася на території республіки збиранням відомостей щодо військовослужбовців народної міліції. Окрім того, вона мала проводити серед військовослужбовців ЛНР агітаційно-пропагандистську роботу з метою переходу їх на бік противника завдяки використанню програми СБУ "Тебе чекають удома", – заявили у "МДБ".

Недодаєва – мати вісьмох дітей, двоє з яких живуть на території "ЛНР".

У 2014 році, відразу після анексії Криму, на сході України Росія розпочала збройну агресію. Бойові дії тривають між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, – з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на надані Україною факти і докази.