Житель Мар'їнки дістав вогнепальне поранення внаслідок обстрілу бойовиків – поліція

Мар'їнка розташована на лінії зіткнення, за 35 км від окупованого бойовиками Донецька
Фото: Прес-центр штабу АТО / Facebook

35-річний житель Мар'їнки дістав вогнепальне поранення, перебуваючи у власному будинку. У Національній поліції Донецької області повідомили, що в той час обстрілу міста не було, проте періодично спостерігали поодинокі постріли з боку бойовиків.

У Мар'їнці Донецької області 27 липня вогнепальне поранення у власному будинку дістав 35-річний чоловік, повідомляє прес-служба Національної поліції області на своїй сторінці у Facebook.

"Установлено, що вчора ввечері 35-річний чоловік отримав кульове поранення ноги, перебуваючи за місцем проживання по вулиці Прокоф'єва, 227. Першу медичну допомогу отримав у лікарні міста Курахового. Попередня кваліфікація – терористичний акт", – ідеться в повідомленні.

Чоловік розповів, що був поранений кулею, яка залетіла у вікно будинку.

У поліції уточнили, що, за попередніми даними, у той час обстрілу міста не було, проте періодично спостерігали поодинокі постріли з боку бойовиків.

За фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України "терористичний акт".

22 липня внаслідок обстрілу Мар'їнки поранення дістало чотири людини, із них двоє дітей.

Мар'їнка розташована на лінії зіткнення, за 35 км від окупованого бойовиками Донецька.

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.