Аброськін: Затримано бойовика, який у 2014 році займався викраденням людей і здирництвом

В'ячеслав Аброськін: У дворі приватного будинку за місцем проживання затриманого було закопано автомат, РПГ-18 "Муха" і патрони
Фото: Вячеслав Аброськин / Facebook

У дворі приватного будинку за місцем проживання затриманого було закопано автомат, РПГ-18 "Муха" і патрони, повідомив голова Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

Співробітники карного розшуку поліції Донецької області у Бахмутському районі затримали бойовика, який у складі групи у 2014 році займався викраденням людей і здирництвом, перебуваючи на службі у терористів. Про це повідомив у Facebook начальник управління Національної поліції у Донецькій області, заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

Він зазначив, що двох інших членів банди викрили та затримали ще минулої суботи.

"На подвір'ї приватного будинку за місцем проживання цього затриманого був закопаний автомат, РПГ-18 "Муха" і патрони. Сховав надійно – увесь день копали, для надійності він зробив буром отвір на глибину 2 м, але попри конспірацію все ж таки знайшли", – повідомив заступник голови Нацполіції.

Він зазначив, що недавно вилучені вісім автоматів банди мають кримське походження і були викрадені під час окупації Криму з військової частини Севастополя.

Росія анексувала Крим і Севастополь після незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна та більшість країн світу.