Атака росіян на Львів. Поліція показала перші хвилини після удару. Відео

Російські окупанти завдали удару по Львову вранці 19 вересня
Фото: ДСНС України / Telegram

Патрульна поліція Львівської області опублікувала відео перших хвилин після того, як Росія вранці 19 вересня атакувала дронами-камікадзе Львів.

Як ідеться в описі ролика, командир роти Олександр Куксін і його напарники Назар Бурмеха та Євген Рибалка разом із місцевими жителями розбирали уламки бетону й інших конструкцій, під якими були жінка й чоловік.

"26-річного чоловіка госпіталізували. 29-річна потерпіла, попередньо, відмовилася від госпіталізації. На жаль, є загиблий і ще одна людина травмована", – уточнюють в поліції.

Контекст:

Російські окупанти завдали удару по Львову приблизно о 5.00 19 вересня. Мер міста Андрій Садовий уранці писав, що внаслідок вибуху під час російської атаки загорівся дах промислового складу в одному з районів міста. За даними Львівської ОВА станом на 6.00, із-під завалів урятували двох людей, одна з них у важкому стані. Пізніше мер Львова повідомив про загиблого працівника складу, тіло якого виявили під завалами.

За словами Садового, усього внаслідок удару знищено три складські приміщення загальною площею приблизно 10 тис. м&³2;, окрім складу "Карітас-Спес", це приміщення, де зберігали вікна й побутову хімію.

Унаслідок російського удару по Львову було знищено склад з гуманітарною допомогою неурядової організації "Карітас-Спес": 300 т гуманітарки згоріли.