Бойовики обстріляли Авдіївку, снаряд влучив у двір житлового будинку – поліція

Жертв і постраждалих серед мирного населення немає
Фото: police.dn.ua

Унаслідок обстрілу бойовиками Авдіївки на подвір'я приватного будинку влучив снаряд, постраждалих серед населення немає, повідомляє Національна поліція Донецької області.

Бойовики обстріляли Авдіївку Донецької області, один зі снарядів влучив у двір житлового будинку. Про це повідомила прес-служба Національної поліції області.

"Сьогодні близько 17.45 бойовики обстріляли прифронтове місто. Під вогнем опинилась стара частина Авдіївки. Під час артобстрілу один із снарядів влучив прямо на подвір'я приватного домоволодіння по вулиці Соборній. В результаті в будинку вибиті вікна, осколками пошкоджені стіни та дах", – ідеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що 36-річний господар домоволодіння не постраждав, оскільки в цей час перебував у дворі іншого будинку.

Жертв і постраждалих серед мирного населення немає.

Вирішують питання про порушення за цим фактом кримінальної справи за статтею 258 Кримінального кодексу України "терористичний акт".

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.

Авдіївка – місто в центральній частині Донецької області, розташоване на кордоні з окупованим Донецьком і підконтрольне уряду України. Авдіївка постійно зазнає обстрілів із боку проросійських бойовиків.

13 травня проросійські бойовики обстріляли приватний сектор Авдіївки, чотири людини загинули, одна у важкому стані була доставлена в Дніпро.