Бойовики застосували під Широкиним зенітну установку – штаб АТО

Найскладніша ситуація на донецькому напрямку
Фото: ЕРА

За минулу добу на Донбасі поранено трьох українських військових, повідомили в штабі антитерористичної операції.

За минулу добу бойовики на сході України 61 раз обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляють на сторінці штабу АТО у Facebook.

За даними штабу, поранення дістало троє українських військовослужбовців.

Найбільш напружена ситуація залишається на донецькому напрямку. Бойовики застосували міномети калібру 120 мм і 82 мм поблизу Авдіївки, Троїцького, Опитного, Кам'янки, Кримського та Луганського.

Із гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли позиції української армії в Авдіївці, Пісках, Невельському та Опитному.

На маріупольському напрямку терористи вели вогонь із мінометів калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів. Поруч із Широкиним противник застосував зенітну установку ЗУ-23-2. У районі Гнутового та Водяного працювали снайпери.

На луганському напрямку обстріл з великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 120 мм і 82 мм вели по опорних пунктах поблизу Новозванівки. Під Новоолександрівкою бойовики використовували гранатомети.

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.