ДТЕК відновила електропостачання 14 населених пунктів Донецької та Дніпропетровської областей

Минулої доби електропостачання відновили для 8407 сімей семи населених пунктів області
Фото: dtek-dem.com.ua

26 листопада фахівці компанії ДТЕК повернули світло для майже 10 тис. жителів 14 населених пунктів Донецької та Дніпропетровської областей, які регулярно страждають від ворожих обстрілів, повідомили в ДТЕК Ріната Ахметова.

У Донецькі області постійні ворожі обстріли руйнують електромережі й обладнання, бахмутський та авдіївський напрямки залишаються найскладнішими, зазначили в компанії.

"Незважаючи на постійну небезпеку з боку російських загарбників, фахівці "ДТЕК Донецькі електромережі" продовжують повертати жителям регіону світло. Минулої доби електропостачання відновили для 8407 сімей семи населених пунктів області", – повідомили у ДТЕК.

Постійні руйнування від російських окупантів є також у Дніпропетровській області, особливо страждає від обстрілів російських загарбників південно-західна частина регіону. 26 листопада фахівці ДТЕК повернули світло для більш ніж 1700 сімей Томаківської, Нікопольської та Широківської громад.

Контекст:

Унаслідок ракетного обстрілу Росії 23 листопада в низці регіонів зафіксували влучання в об'єкти критичної інфраструктури. По всій Україні ввели аварійні вимкнення електроенергії, фіксували проблеми з водо- й теплопостачанням.

Станом на 11.00 25 листопада дефіцит електроенергії в енергосистемі України скоротився до 30%, але аварійні вимкнення тривають, повідомляли в "Укренерго".