Дружківська громада вкотре отримала допомогу від Фонду Ріната Ахметова

Із початку повномасштабної війни Фонд Ріната Ахметова передав майже 125 тис. наборів для жителів Донецької області й тимчасово евакуйованих із регіону
Фото: akhmetovfoundation.org
Бригади мобільного видавання Фонду Ріната Ахметова прибули у два населені пункти неподалік лінії зіткнення і привезли нову партію допомоги, повідомили 29 листопада у пресслужбі організації.

"Гуманітарний вантаж із 1800 продуктових наборів надійшов до Олексієво-Дружківки. У кожному наборі містяться поживні й ситні продукти: макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет і печиво. Крім того, зважаючи на складну ситуацію з опаленням у регіоні, Фонд доставив партію обігрівачів до Дружівки. Ці прилади були передані для переселенців, які нині проживають у центрах компактного розміщення внутрішньо переміщених осіб", зазначили у Фонді.

Загалом із початку повномасштабної війни Фонд Ріната Ахметова передав майже 125 тис. наборів для жителів Донецької області й тимчасово евакуйованих із регіону. 2022 року для жителів України передадуть пів мільйона наборів із харчовими продуктами від Фонду. Допомогу надають у межах програми "Рінат Ахметов – Порятунок життів".

Із 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів СКМ і футбольного клубу "Шахтар" охопила понад 18 млн людей.